Rebel Roadmap, Navigation tips #27: 0-0 teknikken

En teknik jeg har udviklet, for at lade være med at ærge mig eller fortryde noget (for meget!). Det er selvfølgelig ikke sket fra dag til dag, men er nærmere noget, jeg har udviklet i løbet af årene som en slags overlevelsesteknik. (faktisk mener jeg, at jeg formulerede idéen mundligt første gang på det nordiske jonglørtræf i Køge tilbage i 2007 under en episk kegle-volley kamp - hver gang der blev scoret point,kunne ingen huske scoren, så annoncerede jeg højt "0-0” efter hver point, teknikken blev hurtigt adopteret og vi spillede lystigt resten af eftermiddagen :)

Når jeg påvirker min virkelighed (til det gode eller det onde), kan mine handlinger (eller mangel deraf) få konsekvenser, som jeg er ikke helt tilfreds med. Jeg finder trøst i tanken om, at den ønskede virkelighed findes i et parallelt univers. Med andre ord nulstiller jeg min virkelighed til den optimale virkelighed. 0-0. Bum. Problem løst, så kan vi komme videre :)

Sefføli’ medfører det, at der findes mange parallele virkeligheder inde i mit hoved - jeg har ikke helt styr på dem, nogle dukker op igen en gang imellem, men de fleste er allerede glemt! Det vigtigste forbliver: det minde jeg har om hændelsen, er nu overvejende positivt, hvilket medfører, at jeg kan fjerne mig følelsemæssigt fra det, som så betyder, at jeg ved, jeg ikke skal bruge kræfter på at være ond i sulet eller bære nag :)

Efter jeg læste Mark Mansons “The Subtle Art of Not Giving a Fuck”, blev jeg forresten bekræftet i mange af mine intuitioner omkring 0-0 strategien, som jeg har faktisk adopteret mere eller mindre instinktivt i løbet af årene. Bogen anbefales højt!