Rebel Roadmap, Navigation tips #11: Vi tilbyder et ikke-voldeligt alternativ

Vi tilbyder et frivilligt, ikke-voldeligt alternativ til noget, vi ved, bliver knap så frivilligt og bestemt ikke fredeligt i fremtiden, hvis vi lader dem, der styrer showet fortsætte, som de plejer (desuden tror jeg næppe, at de kommer til at give afkald på det hele frivilligt). Med andre ord, gør vi det frivilligt nu, så bliver det ikke trukket hen over hovedet på os senere.

Hvis man tænker lidt langsigtet, kan man nemt indse, at i takt med at høsten fejler år efter år i den nære fremtid (vejret bliver mere og mere uforudsigeligt), bliver forsyningskæderne ligeså sikkert afbrudt. Når der ikke længere er mad at finde i supermarkederne, tror du så, folk vil forholde sig fredeligt, når de skaffer mad??

For nej, det er ikke os borgerne, der skal hæfte for overforbrugsfesten. Det gjorde vi i 2008 ift. finanskrisen (og jeg gider bestemt ikke være med, til at betale for Bankpakken 27 ift. næste krise - mon den rammer snart?), det er ikke rimeligt, at der skal indføres afgifter på alt muligt miljøbelastende. Det skal bare ikke være så nemt, at være miljøsvin - synes jeg.