Kontrakten

Når man har skrevet en afhandling, er der store forventninger om, at man udgiver sit værk senere hen. Da jeg indsendte min afhandling til bedømmelse i foråret 2018, sendte jeg manuskriptet samtidigt som forslag til et af de mest prestigefyldte forlag indenfor det lille felt, jeg har indgået i. Jeg fik besked om, jeg landede en kontrakt med dem i sensommeren 2018, kort før mit forsvar.

Nu er det sådan, at siden forsvaret har jeg brugt det meste af min tid på oprøret - i stedet for at bruge tid på at revidere mit manuskript (jeg ved, jeg har mindst et par hundrede timers arbejde forude!). Forlaget har allerede stillet bogen på deres digitale hylde og ser sådan ud:Deadlinen for at indsende det reviderede manuskript var d. 30. sept., jeg havde ikke reageret på forlagets besked i sommers, da de bad om en status update. Så på skæringsdatoen skrev jeg tilbage til forlaget og forklarede dem situationen.Det her falder direkte ind i XRs strategisk tænkning - jeg spreder budskabet om oprøret gennem kanaler, som jeg normalt ikke vil bruge til dette og påvirker folk, som jeg normalt ikke interagerer med.

Og så efter jeg læste det svar jeg fik, er jeg ikke et eneste sekund i tvivl om, at jeg (vi!) gør det rigtige!Bum, outreach mission accomplished, i den grad! Plus, måske får jeg publiceret min afhandling en skøn dag!