Blog

Tak for en god aften!

Tak alle for en rigtig fed aften!


Nejs, vi fik lov at pynte Atlas’ forside :)


Æv, da jeg holdte tale, glemte jeg at tage min ‘Bevar Huset’ t-shirt - som jeg havde ellers taget med og regnet med at have på!! Next time! :)

Støttekoncert d.22 juni

Extinction Rebellions første støttekoncert bliver afholdt på Aarhus’ grønne scene, Atlas, d.22 juni.


Oplagt mulighed for at bruge den plakat, som Thomas Kruse var så flink at lave for os :D


Sommersolhverv

I anledningen af sommersolhvervet d. 21. juni kom jeg tilfældigvis til at fejre Grønlands nationaldag på Kofoeds Skole i Toldbodgade!

Da jeg kom cyklende forbi Spanien, lagde jeg mærke til, et grønlandsk flag, der var plantet midt på fortovet. Det syntes jeg, var vældig pudsigt, det var jo nationaldagen på Grønland! Jeg stoppede op for at samle det op, men blev råbt an af en grønlænder i sin bil, han bad mig lade være med det. Det fattede jeg ikke helt, jeg havde jo travlt med at vinke med flaget og ønske tillykke! Så vendte jeg mig om, og så et til, og så to til, og tre til flag! Haha! De var der som vejvisere, der var tydeligvis et event på Kofoeds Skole - så lagde jeg flaget straks tilbage og gik ind.

Der var en superhyggelig stemning, der var folkedragter frem over det hele, og mange smil overordnet. Der var ogå mad lagt frem - det duftede af hval, jeg tog ikke noget selv (jeg crashede deres fest jo!).

Oprindeligt var min plan, at prøve at snakke med direktøren for Det Grønlandske Hus, og høre om de på en eller anden måde kunne inddrages i XR. I den time jeg var der, var der ikke rigtig mulighed for at snakke med ham, han havde travlt med sine gæster - skidt pyt, jeg vender tilbage til ham senere...

I mellemtiden fik jeg bygget et flag, så den første XR gruppe der starter på Grønland allerede har noget at tage fat på :)


Tillykke med dagen, Grønland!