Blog

Tak, skat og godt nytår!

Haha! I dagens anledning – årets første bankdag – tjekkede jeg lige hvordan det går med min digitale borger, bl.a. for at se, om jeg omsider har fået bøder for mine november stunts..

Stadig ingen bøde. Men til gengæld fandt jeg ud af, at skat (ja, I know, gældsstyrelsen, same shit!) havde sendt mig et brev for at orientere mig om, at min gæld til det offentlige var blevet afskrevet! Årh, hvor fjong! tænker jeg straks :)

Nejs, så har de endelig fattet, at der er ikke noget at hente! :D


Det virker lidt mærkeligt, de skulle afskrive hele brevet. Jeg har trods alt tjent lidt penge sidste år, så er jeg mægtig nygerrig over, hvad det egentligt drejer det sig om. Så scroller jeg mistroisk ned til næste side og ser beløbet.. Lol! 2 kroner og 26 fucking ører!!


Det viser sig, at skat er så flink og afskrive 2,26 af min gæld!!


Det er altså pænt langt ud, tænk at de har brugt kræfter på at afskrive 2,26 for noget for snart 4 år siden, med en begrundelse som jeg ikke helt forstår – hvor latterligt!! Og når de mener, jeg skylder dem et seks-cifret beløb, kan jeg ikke lade være med at tage det som et hån! Men på en måde sammenfatter det også situationen i dagens Danmark, hvor man sparker til dem, der allerede ligger ned i forvejen.. Afskyeligt! Forkasteligt! Megaklamt!


Men det morsomste forbliver, at på trods af gælden bliver ved med at stige (i takt med at jeg ikke selv betaler børnebidrag pga. en tvangsordning), så kommer der heldigvis et nedslag engang imellem – sidste gang det skete var da jeg fik nogle penge fra Kolding politi ifm. en uretmæssig anholdelse.. Hm, jeg har på fornemmelse, at jeg kommer til at få flere nedslag i en nær fremtid.. :P