Klimaundtagelsestilstand

Der var banner-male workshop d.29. maj i forbindelse med den kommende aktion på Oliehavnen d. 3. juni, så der fik jeg endelig lejlighed til at lave mit super-geeky-banner - godt nok havde jeg foreslået det slogan før ved andre male-workshops, men folk syntes, det var lidt for fjollet. Men denne gang blev det godt taget imod (og tak Astrid, Lulle, Peter og Rune for støtten og for at hjælpe med at male!! ;))Der findes et skønt grammatisk træk på dansk, hvorved man kan klistre flere ord sammen og bygge særdeles lange ord - ja, sammensatte ord er dejlige :)

Men det gør det specielt svært, at lave plakater med sammensatte ord f.eks. så jeg i foråret en plakat hængt op på uni ifm. studievalg, som sagde “menneskerettighedskonventionen” - vovet! :D

Men supersejt, denne parole består kun af to ord - et på 24 bogstaver og et på to! :=)

Og det fedeste er, at vi nu har et banner, der kan fylde en 5m-bred vej - tak, REUSE (det er der, jeg fandt stoffet :)! :)

Til sidst, en lille teknisk detalje: Hvis man skal være helt nøjagtig, så har vi ikke bare “et ord på 24 bogstaver”, der er faktisk 3 rødder med lidt intern morfologi, med præfikserne und- og til-, samt suffikserne -else og genitiv -s. Basically, en lingvists våd drøm af et banner - nydeligt! :)